Kidz Lifestyle Market

leusden-2017                    leusden-2017

Programma en deelnemerslijst Kidz Lifestyle Market 13 mei 2017

Kidz Lifestyle Market 2017

Voor 2017 zijn 2 dagen bekend, zaterdag 13 mei Antares Leusden en zaterdag 10 juni ICOON theater Amersfoort. Het is al mogelijk je voor deze markten in te schrijven.

leusden-2017

Kidz Lifestyle Market Leusden Uitnodiging
Kidz Lifestyle Market Leusden Inschrijflink

amersfoort-2017

Kidz Lifestyle Market Amersfoort Uitnodiging
Kidz Lifestyle Market Amersfoort Inschrijflink


2016

In 2016 komen er in meerdere plaatsen een Kidz Lifestyle Market, hoe gaaf is dat!

Kidz Lifestyle Market Amersfoort Spezial
25 juni 2016 Kidz Lifestyle Market ‘Spezial. (inschrijflink)
Uitnodiging Kidz Lifestyle Market “Spezial”(Amersfoort)(inschrijving is gestart)

Deze 3e is een hele bijzondere waar ik (behalve emotioneel betrokken) supertrots op ben. Een “Spezial” Kidz lifestyle Market op de Koningin Emmaschool en Van Voorthuyzenschool in Amersfoort. Één die aan alle kanten raakt met het speciaal onderwijs en kinderen met een beperking. Met deze Kidz wil ik ouders en hun kinderen laten zien wat er allemaal mogelijk en beschikbaar is voor kinderen met een beperking en dit weer in de breedste zin van het woord. Een “Kidz Special” dus!


2015

Ruim 850 bezoekers voor Kidz Lifestyle Market

20-04-2015 13:32
VAN DE REDACTIE

LEUSDEN Met meer dan 850 bezoekers was de tweede editie van de Kidz Lifestyle Market zeker succesvol te noemen. Om 10 uur ging op het podium in MFC Antares gelijk het dak eraf met een demonstratie van de Drumschool Amersfoort, waarna op het Maximaplein de DJ school de sfeer er vanaf het balkon goed inbracht.
Op het plein zelf konden bezoekers Bubbelvoetbal spelen, ponyrijden, schermdemonstraties bijwonen en gaf dansschool Pauline 2 spetterende optredens. Binnen zat de sfeer er bij de standhouders goed in, Theo Meijer gaf een judodemonstratie en vele standhouders hadden bij hun kraam een activiteit voor de kinderen en hun ouders.
Er was een prijsvraag, waarbij de kinderen bij diverse kramen een vraag moesten beantwoorden en een letter meekregen. Met al deze letters moest een woord worden gemaakt en kon een tas vol leuke artikelen gewonnen worden. Bij de deur ontvingen bezoekers een nummer, waarmee ze met het gezin pannenkoeken eten konden winnen. De gelukkige winnaar was Jelmer Hakstege met nummer 359. Hij gaat met z’n ouders en broer gezellig pannenkoeken eten bij de Hakhorst.
Organisator Marina@Work kijkt terug op een zeer geslaagd evenement; ,,Vorig jaar was al een succes, maar dit jaar stond bol van nog meer activiteiten, demonstraties en workshops.” Ook Danny Mooren van Antares Leusden is zeer tevreden: ,,Antares was zaterdag precies waarvoor het ooit gemaakt is. Hét hart van Leusden-Zuid, waar jong en oud binnenloopt voor educatie, beweging en ontmoeting.” De standhouders spraken al over de derde editie. Houd hiervoor Facebook in de gaten. Kijk voor meer informatie over de Kidz Lifestyle Market op www.marinaatwork.nl/kidzlifestylemarket of op Facebook bij Kidzlifestylemarket

Tweede editie Kidz Lifestyle Market

11-04-2015 07:27
VAN DE REDACTIE

LEUSDEN Op zaterdag 18 april tussen 10.00-16.00 uur vindt bij MFC Antares Leusden de 2e editie van de Kidz Lifestyle Market plaats.
Om 10.00 uur wordt het evenement geopend door de Drumschool uit Amersfoort, die met een flinke drum demonstratie Leusden wakker zal schudden. Zij worden direct gevolgd door de DJ school die de gehele dag het Maximaplein zal voorzien van gezellige muziek en waar kinderen zelf ook hun DJ capaciteiten mogen oefenen.
Organisator Marina van Houte: ,,Ik ben ontzettend trots op de deelnemers van dit jaar. Het is wederom gelukt om vijftig totaal verschillende disciplines neer te zetten.” Ook medeorganisator Danny Mooren van MFC Antares is blij met deze tweede editie: ,,Vorig jaar was een succes en Antares is de ideale locatie voor het bij elkaar brengen van activiteiten, onderwijs en sport.”
Op het Maximaplein staat het bol van de activiteiten. Bij de kraam van de YMCA kampeercentra kun je Bubbelvoetbal spelen, bij KDV de Wiebelwagen een ritje op een pony maken. De schermschool Vivas geeft demonstraties schermen. Ook aan de innerlijke mens is gedacht, haal een lekkere pannenkoek bij de Hakhorst of gezonde fruitsmoothie bij de bakfiets van Squisito. Ook de ijscoboer en het springkussen ontbreken niet.
En dit is alleen nog maar buiten. Eenmaal binnen staan er 40 kramen, vol met workshops, demonstraties en informatie. Een optreden van dansschool Pauline, een judo demonstratie van Theo Meijer. Muziek, kinderopvang, coaching, vakantie, feestjes, kleding, theater, speelgoed, teveel om op te noemen.
Voor de kinderen is een leuke speurtocht uitgezet waarmee leuke prijzen gewonnen worden. Bij vertrek staat er voor de eerste 400 bezoekers een leuke goodiebag klaar. Kijk voor een totaal overzicht van de deelnemers en tijdstippen van demonstraties en optredens op www.marinaatwork.nl/kidzlifestylemarket of op Facebook Kidz Lifestyle Market

Kidz Lifestyle Market 2015

20-02-2015 11:31
LEZERSNIEUWS Door: Marina@Work
0 reacties

Op zaterdag 18 april 2015 wordt er een 2e editie van de Kidz Lifestyle Market georganiseerd. Dit evenement vond in 2014 voor het eerst plaats. In Antares Leusden presenteren op deze dag meer dan 40 bedrijven en organisaties zich en is er voor jong én oud veel te beleven. Toegang tot het evenement is gratis.

Danny Mooren van MFC Antares hoefde ook niet lang na te denken over deze 2e editie. Antares is immers de plek in Leusden waar onderwijs, sport en activiteiten voor kinderen centraal worden aangeboden. “Ik heb leuke nieuwe partijen gesproken vorig jaar en ben ook weer benieuwd naar wat de deelnemers dit jaar brengen”.
“Afgelopen jaar was een enorm succes. We hebben 700 bezoekers ontvangen en verwachten dit jaar een verdubbeling,”, aldus organisator Marina van Houte. “Aan het enthousiasme van exposanten die zich dit jaar hebben ingeschreven zal het niet liggen”.

Nieuwe deelnemers
Trots zijn we dan ook op nieuwe deelnemers zoals de DJ school, de Drum- en Scherm school, die er op 18 april bij Antares op het Maximaplein een feestje van maken. Ook nieuw is deelname van Theater de Kindertuin, de Schoolsteeg, de Kinderkookbus Appeltje Eitje en Dansschool Pauline die nu al vele leuke ideeën hebben over de invulling van deze dag. Maar ook zijn bijvoorbeeld Magnifique4you, Mod`ani en Leusden Keyboard weer aanwezig, een aantal van de standhouders die ook in 2014 aanwezig waren

Workshops en demonstraties
De deelnemende bedrijven presenteren zich in kramen. Daarnaast zijn er de hele dag door workshops te volgen en demonstraties en optredens van diverse deelnemers te zien. Altijd al eens Dj willen zijn, keyboard leren spelen, met foam experimenteren of een kinderkookworkshop willen volgen? Ook door een microscoop kijken en verassende ontdekkingen doen of een theatervoorstelling (helpen) regisseren is mogelijk. We hebben het allemaal en meer, op zaterdag 18 april as.

Organisatie ligt wederom in handen van Marina@Work en Antares Leusden. Kijk voor een overzicht van deelnemers op www.facebook.nl/kidzlifestylemarket. Hier vindt je straks ook meer informatie over tijden van de diverse demonstraties en de leuke Like&Win actie die we gaan uitzetten.

Locatie: MFC Antares Leusden, Maximaplein 11, Amersfoort

Start datum/tijd: 18-04-2015 10.00
Eind datum/tijd: 18-04-2015 16.00

——————————————————————————————————————————————————————
22 oktober 2014

Kidz Lifestyle Market_ACHTERGROND_FB-2015
Save the date!!!

Noteer zaterdag 18 april 2015 nu alvast in de agenda. Een 2e editie van de Kidz Lifestyle Market die nog leuker wordt dan de eerste keer!

Houd Facebook in de gaten voor meer informatie.

——————————————————————————————————————————————————————

1e editie Kidz lifestyle market overweldigend succes

26 mei 2014

De eerste editie van de Kids lifestyle market op 24 mei is een groot succes gebleken. Het evenement in Antares trok maar liefst 700 bezoekers. Dat overtrof ieders verwachting. ‘We kijken terug op een succesvolle eerste editie’, zegt organisator Marina van Houte. ‘Ouders en kinderen hebben een geweldige dag beleefd, het aanbod was dan ook heel divers: zumba demonstraties, een modeshow, workshops, adviezen, activiteiten om zelf te doen, haar invlechten en talloze kraampjes met leuke cadeau-artikelen.’

Er was een Facebook-actie waarbij je met het nummer dat je bij de deur ontving een prijs kon winnen. Het winnende lot is gevallen op nummer 28.  Heb jij dit nummer, dan heb je voor vier personen pannenkoeken eten gewonnen bij de Pannekoekboerderij De Hakhorst! Stuur even een mail aan info@marinaatwork.nl

Volgend jaar weer?
In 2015 zal er zeker weer een Kidz Lifestyle Market worden georganiseerd. Houd de website hiervoor in de gaten of kijk even op Facebook bij Kidz lifestyle market.
Voor foto`s van deze eerste editie kun je kijken via deze link en op de website van Humanitas.

——————————————————————————————————————————————————————

Eerdere informatie

Op 24 mei aanstaande organiseerde Marina@Work in samenwerking met Antares Leusden een Kidz Lifestyle Market.

Kidz Market Leusden

Bij de Kidz Market stond alles in het teken van de baby- en de kindertijd! Dit was dan ook de plek om inspiratie op te doen, trends en ontwikkelingen te ontdekken, verschillende workshops te volgen, advies te vragen bij diverse deskundigen en uiteraard niet te vergeten, producten aan te schaffen.

Programma Om een bezoek aan deze Market compleet te maken organiseerden we in samenwerking met diverse deelnemers demonstraties, shows en entertainment.

Workshops Naast een divers aanbod van diverse deelnemers was er een workshopprogramma georganiseerd in samenwerking met enkele deelnemers. Tijdens deze workshops kon je informatie inwinnen, advies vragen en mee doen met de verschillende soorten workshops.

Wanneer:
1e editie 24 mei 2014 Locatie: Antares te Leusden
2e editie 18 april 2015 Locatie: Antares te Leusden

Via het inschrijfformulier kun je je opgeven voor deelname. Kosten voor een kraam of plek zijn 35 euro (excl BTW)

 

Aankondiing Kidz Leusden

Aankondiing Kidz Amersfoort