Tour Culinair Groene Vallei

Drukwerk

Tour Culinair Groene Vallei 2016

Marina@Work (Marina van Houte) en Rode Wolk (Noëlle Brugman) organiseren vanuit de Stichting Groene Vallei op zaterdag 2 juli 2016 voor de 3e keer de Tour Culinair Groene Vallei.

Start en finish
Op dit moment wordt hard gewerkt aan de invulling van deze tour. Al wel is duidelijk dat we de starttijd vervroegen naar 9:00-10:30 uur en in plaats van een buffet een landelijke lunch gaan aanbieden. Geheel in de stijl van de Tour Culinair Groene Vallei 2016.

Leuk uitje met collega’s, familie of vrienden

De Tour is een goede gelegenheid voor een leuke dag uit met collega’s, familie of vrienden. Op 2 juli 2016 ben je verzekerd van een geheel verzorgde dag, waarbij je actief bezig bent in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Kortom: Nodig familie, vrienden of collega’s uit om gezellig mee te fietsen.

Ook organiseren we de Tour op Maat, als passend bedrijfsuitje of een actieve familiedag. Er wordt altijd gefietst en onderweg gegeten, maar de tour is aan te vullen met extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld boerengolf of klootschieten. De klant bepaald zelf de datum en afstand en in overleg stellen we de route samen en kiezen we de gerechten uit.
Bel voor informatie: Noëlle: 06 2504 5050 of Marina: 06 3850 0493

Meer informatie

Voor meer informatie en het bestellen van de kaarten verwijzen we je naarwww.tourculinairgroenevallei.nl. Voor een leuke sfeer impressie 2015 kijk je hier.

Eerder dit jaar…..

Op 12 juli 2014  en 4 juli 2015 vonden de eerste en tweede editie van Tour Culinair Groene Vallei plaats. Een samenwerking van Noëlle Brugman (Rode Wolk) en Marina van Houte (Marina@Work)

Deze waren beide een enorm succes. Na de ontvangst met koffie/thee en een Leusdense lekkernij zijn een kleine 100 fietsers op pad gegaan.

Langs het Valleikanaal, tussen de weilanden en bossen door. Inmiddels hebben we diverse plaatsen en boerderijen aangedaan. Leusden, Woudenberg, de Glind, Barneveld, Nijkerk, Appel. Overal werd er genoten van de omgeving en de lekkernijen die de boerderijen onderweg aan de deelnemers aanboden. Beide tours waren divers en de deelnemers waren erg enthousiast,

Op zaterdag 2 juli 2016 zal Tour Culinair Groene Vallei weer plaatsvinden. Het concept hetzelfde; fietsen door het buitengebied en genieten van de proeverijen die de boerenbedrijven onderweg aanbieden.
De route leidt wederom langs 5 nieuwe bijzondere locaties, door weer een nieuw gedeelte van de Vallei. Over het programma willen we nog niet veel kwijt, maar het beloofd zeker weer een mooie verrassende dag te worden.
Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 2 juli 2016 Tour Culinair Groene Vallei.

De organisatie is in handen van Stichting Groene Vallei, Marina van Houte en Noëlle Brugman. Kijk voor meer informatie op www.tourculinairgroenevallei.nl of abonneer u op de nieuwsbrief.